Servicii de Reparatii si Intretinere

Serviciile noastre de reparații și întreținere vă oferă soluții rapide și eficiente pentru problemele de mentenanță ale casei dumneavoastră. Oferim servicii profesionale de reparații și întreținere, precum remedierea problemelor electrice, sanitare, termice, sau ale instalațiilor sanitare, de încălzire sau de climatizare. Echipa noastră de specialiști calificați este dedicată să vă ofere servicii de calitate superioară, indiferent de complexitatea problemei dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a vă ajuta să vă mențineți casa în cea mai bună stare posibilă!

mentenanta reparatii intretinere sedii firme birouri

Servicii de Reparatii si Intretinere

O firmă de mentenanță clădiri oferă o gamă largă de servicii pentru a se asigura că clădirile sunt întreținute și funcționează în condiții optime. Unele dintre cele mai comune servicii oferite de astfel de firme includ:
  1. Curățenie și igienizare: Aceste servicii includ curățarea și igienizarea birourilor, clădirilor și locuințelor, precum și a zonelor comune, cum ar fi toaletele și bucătăriile.
  2. Întreținerea instalațiilor și reparații: Acest lucru include remedierea defecțiunilor și a problemelor care apar în clădiri, cum ar fi reparația instalațiilor electrice, a sistemelor de încălzire și de aer condiționat.
  3. Servicii de securitate: Aceste servicii includ monitorizarea sistemelor de alarmă și de securitate și asigurarea securității fizice a clădirii și a terenului aferent.
  4. Gestionarea facilităților: Aceste servicii implică coordonarea diferitelor activități de întreținere și reparare și asigurarea că toate aspectele legate de gestionarea facilităților sunt tratate cu profesionalism și eficiență.
  5. Îngrijirea spațiilor verzi: Aceste servicii includ tăierea ierbii, îngrijirea plantelor și a copacilor, îndepărtarea gunoiului și curățarea zonelor verzi.
  6. Servicii de curățare a ferestrelor: Aceste servicii implică curățarea geamurilor și a ferestrelor, astfel încât acestea să fie curate și să permită luminii să intre în interiorul clădirii.
  7. Servicii de gestionare a deșeurilor: Aceste servicii implică colectarea și eliminarea deșeurilor și a gunoiului din clădire.
Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care o firmă de mentenanță clădiri le poate oferi. În general, o astfel de firmă va lucra îndeaproape cu proprietarii de clădiri sau cu administratorii acestora pentru a asigura că clădirea este întreținută în mod regulat și că toate serviciile sunt furnizate în mod eficient și profesional.

 

Servicii de Mentenanta Office Cladiri de Birouri si Sedii Firme

 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj si instalare corpuri de iluminat, lustre, aplice&nbsp;</span>
Montaj si instalare corpuri de iluminat, lustre, aplice 

Servicii Profesionale de montaj, reparatii si instalare lustre, aplice, plafoniere, banda led, la domiciliul sau sediul clientului.

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj Instalare si eparatii Parchet laminat sau masiv</span>
Montaj Instalare si eparatii Parchet laminat sau masiv
Servicii profesionale de montaj, instalare si reparatii parchet laminat sau din lemn masiv la domiciliul sau sediul clientului. 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj si Instalare Jaluzele, Draperii, Rulouri</span>
Montaj si Instalare Jaluzele, Draperii, Rulouri
Montam si instalam o gama diversificata de jaluzele, atat orizontale cat si verticale, sina draperii si perdele, etc.
<span style="font-weight: bold;">Plase impotriva Insectelor pentru ferestre si usi&nbsp;</span>
Plase impotriva Insectelor pentru ferestre si usi 
Producem si montam plase de insecte pentru ferestre si usi in Bucuresti si Ilfov.
 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj, Asamblare si Reparatii&nbsp; Mobila</span>
Montaj, Asamblare si Reparatii  Mobila

Servicii Profesionale de montaj, reparatii si instalare mobila si decoratiuni de orice fel, la domiciliul sau sediul clientului

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Servicii de mutari si relocari casnice / sedii firme</span>&nbsp;
Servicii de mutari si relocari casnice / sedii firme 

Servicii Profesionale de mutari si relocari, door to door, casnice sau sedii firme in Bucuresti sau in tara.

Verificare instalatie electrica&nbsp;
Verificare instalatie electrica 

Servicii Profesionale de verificare si intretinere instalatii electrice in Bucuresti.

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Servicii de reparatii si intretinere Mobilier</span>
Servicii de reparatii si intretinere Mobilier

Servicii Profesionale de intretinere si reparatii mobilier si decoratiuni, astfel noi va reglam, intarim, reparam si modificam mobilierul de la birou sau acasa.

 
Ofertă specială
Până la finalul lunii, toți clienții noștri vor putea beneficia de o reducere specială - 30% . Profitați acum și economisiți bani!
Delux Materials
16/05/2016

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a satisface nevoile clienților – acesta este și secretul succesului nostru! Oferind doar servicii de calitate... 
Delux Materials
28/06/2016

Despre noi

Compania noastră are peste 10 ani experiență în domeniul reparatiilor casnice si office. Utilizând doar cele mai noi tehnici și tehnologii...
Contact : 0737.408.886

DELUX

Explorați gama noastră vastă pentru servicii de montaj, reparatii si intretinere locuinte, spatii comerciale sau de birouri, etc. Instrucțiuni extrem de ușor de urmat, informații complete, dar și sfaturi legate de design pentru a vă ajuta să găsiți soluția ideală! 
Avem răspunsul pentru fiecare cameră și orice tip de proiect.

Contact

Telefon 0769526800
Adresa BucurestiBdul Stefan cel Mare nr 23 , sector 2
E-mail HomeServBucuresti@gmail.com