Montaj Usi de Interior in Bucuresti si Ilfov

MONTAJ SI ASAMBLARE MOBILA ­­ 

MONTAJ SI ASAMBLARE MOBILA .

 

Servicii de Montaj si Instalare Usi de interior la sediul sau resedinta Clientului in Bucuresti si Ilfov.

Oferim servicii profesionale de montaj, montare si instalare si usi de interior de orice fel la resedinta sau sediul clientului in Bucuresti si Ilfov, cu personal specializat si garantia montajului.

 
Montaj si Instalare Usi de Interior in Bucuresti si Ilfov

Montaj si Instalare Usi de Interior in Bucuresti si Ilfov

HomeServ.ro asigura consultanta la achizitionare si montaj pentru urmatoarele tipuri de usi: usi de interior, inclusiv usi finisate cu furnir natural de calitate superioara; usi de exterior (usi de intrare in casa); usi de intrare in apartament; usi metalice; usi rezistente la foc (usi antifoc, usi antiincendiu); usi cu izolare fonica deosebita; usi pentru diverse spatii tehnice; usi tehnice, usi speciale: rezistente la acizi, rezistente la umiditate excesiva, etc.; usi pliante, usi glisante, etc.
Echipele noastre de tamplari se vor ocupa atat de demontajul usilor si tocurilor vechi ca mai apoi sa realizeze instalarea usilor noi, inclusiv modificarea dimensiunilor tocului sau usii acolo unde este cazul.
GALA ARHITECT

DELUX

Explorați gama noastră vastă pentru servicii de montaj, reparatii si intretinere locuinte, spatii comerciale sau de birouri, etc. Instrucțiuni extrem de ușor de urmat, informații complete, dar și sfaturi legate de design pentru a vă ajuta să găsiți soluția ideală! 
Avem răspunsul pentru fiecare cameră și orice tip de proiect.

Contact

Telefon 0769526800
Adresa BucurestiBdul Stefan cel Mare nr 23 , sector 2
E-mail HomeServBucuresti@gmail.com