Montaj si instalare lustre, aplice plafonere.

Instalare corpuri de iluminat

Montaj si instalare corpuri de iluminat si electrice 
 Oferim servicii profesionale de montaj si instalare corpuri de iluminat, lustre, aplice, intrerupatoare, prize si electrice in Bucuresti si Ilfov la domiciliul clientului.Acest serviciu se poate efectua atat in urma renovarii locuintei, adica dumneavoastra inlocuiti corpurile de iluminat, lustrele, aplicele, prizele sau intrerupatoarele cu unele noi, sau atunci cand va mutati si doriti sa reinstalati corpurile de iluminat, prizele, intrerupatoarele sau electricele.

Montaj si Instalare Corpuri de Iluminat si Electrice

Montaj Lustre si Aplice 
Montaj Lustre si Aplice 
De la montare pe suprafață plană sau în cădere, stil clasic sau modern, vă oferim diferite variante care vă vor permite un design original al plafonului.
de la 49 lei
Verificare Instalatie Electrica 
Verificare Instalatie Electrica 
Verificam instalatia electrica a locuintei sau sediului dumneavoastra pentru a remedia sau combate orice disconfort creat de proasta functionare a sistemului electric. 
de la 99 lei
Montaj Prize si Intrerupatoare  
Montaj Prize si Intrerupatoare  
Serviciul de Montaj prize si intrerupatoare este afresat atat persoanelor care renoveaza cat si celor care doresc sa inlocuiasca produse deteriorate.
de la 99 lei
<span style="font-weight: bold;">Montaj Led-uri</span><br>
Montaj Led-uri
Instalam orice fel de banda led cu lumina ambientala atat pe produse de mobilier sau decoratiuni precum si pe corpurile de iluminat.
de la 49 lei

DELUX 

Explorați gama noastră vastă de soluții pentru tavan. Instrucțiuni extrem de ușor de urmat, informații complete, dar și sfaturi legate de design pentru a vă ajuta să găsiți soluția ideală! 

Avem răspunsul pentru fiecare cameră și orice tip de proiect.

Contact

Telefon 0799996760
Adresa Bucuresti, Bdul Stefan cel Mare nr 23 , sector 2
Email HomeServBucuresti@gmail.com

Abonare!