Servicii de Mentenanta Office si Spatii Comerciale

Suntem o echipă tânără, dar experienta vasta in serviciile de Montaj, Reparatii si Mentenanta Casnica si Office. Am creat compania noastră acum 9 ani și de atunci am reușit să oferim clienților noștri doar cele mai bune rezultate. De-a lungul timpului am montat, reparat si asamblat mobilier, parchet, instalatii electrice si sanitare, corpuri de iluminat, mocheta, in casele, birourile, spatiile comerciale, restaurantele, hotelurile, depozitele clientilor nostri creiindule cele mai bune conditii, precum si ajutindu-i sa ia cele mai bune decizii.


mentenanta reparatii intretinere sedii firme birouri

Firma de Mentenanta si Intretinere

O firmă de mentenanță și întreținere a spațiilor comerciale, a clădirilor de birouri și a locuințelor are rolul de a asigura funcționarea optimă și sigură a acestor spații. Serviciile oferite de astfel de firme includ, dar nu se limitează la:
  1. Curățenie și igienizare - aceste servicii includ curățarea birourilor, clădirilor și locuințelor, precum și igienizarea toaletelor și a zonelor de bucătărie.
  2. Reparații și întreținere - aceste servicii includ remedierea defecțiunilor și a problemelor care apar în clădiri, cum ar fi repararea instalațiilor electrice, a sistemelor de încălzire, aer condiționat, dar și reparații și întreținerea elementelor de construcție ale clădirii, cum ar fi pereți, tavan sau pardoseli.
  3. Servicii de securitate - aceste servicii includ monitorizarea sistemelor de alarmă și de securitate, precum și asigurarea securității fizice a clădirii și a terenului aferent.
  4. Gestionarea facilităților - aceste servicii includ gestionarea programării și a activităților de întreținere a instalațiilor, precum și coordonarea diferitelor activități de întreținere și reparare.
Prin aceste servicii, firma de mentenanță și întreținere ajută la menținerea în bune condiții a clădirilor și la asigurarea unui mediu de lucru sau locuire sigur și confortabil pentru toți utilizatorii.

 

Servicii de Mentenanta Office Cladiri de Birouri si Sedii Firme

 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj si instalare corpuri de iluminat, lustre, aplice&nbsp;</span>
Montaj si instalare corpuri de iluminat, lustre, aplice 

Servicii Profesionale de montaj, reparatii si instalare lustre, aplice, plafoniere, banda led, la domiciliul sau sediul clientului.

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj Instalare si eparatii Parchet laminat sau masiv</span>
Montaj Instalare si eparatii Parchet laminat sau masiv
Servicii profesionale de montaj, instalare si reparatii parchet laminat sau din lemn masiv la domiciliul sau sediul clientului. 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj si Instalare Jaluzele, Draperii, Rulouri</span>
Montaj si Instalare Jaluzele, Draperii, Rulouri
Montam si instalam o gama diversificata de jaluzele, atat orizontale cat si verticale, sina draperii si perdele, etc.
<span style="font-weight: bold;">Plase impotriva Insectelor pentru ferestre si usi&nbsp;</span>
Plase impotriva Insectelor pentru ferestre si usi 
Producem si montam plase de insecte pentru ferestre si usi in Bucuresti si Ilfov.
 
<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Montaj, Asamblare si Reparatii&nbsp; Mobila</span>
Montaj, Asamblare si Reparatii  Mobila

Servicii Profesionale de montaj, reparatii si instalare mobila si decoratiuni de orice fel, la domiciliul sau sediul clientului

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Servicii de mutari si relocari casnice / sedii firme</span>&nbsp;
Servicii de mutari si relocari casnice / sedii firme 

Servicii Profesionale de mutari si relocari, door to door, casnice sau sedii firme in Bucuresti sau in tara.

Verificare instalatie electrica&nbsp;
Verificare instalatie electrica 

Servicii Profesionale de verificare si intretinere instalatii electrice in Bucuresti.

<span style="font-weight: bold; font-style: italic;">Servicii de reparatii si intretinere Mobilier</span>
Servicii de reparatii si intretinere Mobilier

Servicii Profesionale de intretinere si reparatii mobilier si decoratiuni, astfel noi va reglam, intarim, reparam si modificam mobilierul de la birou sau acasa.

 
Ofertă specială
Până la finalul lunii, toți clienții noștri vor putea beneficia de o reducere specială - 30% . Profitați acum și economisiți bani!
Delux Materials
16/05/2016

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a satisface nevoile clienților – acesta este și secretul succesului nostru! Oferind doar servicii de calitate... 
Delux Materials
28/06/2016

Despre noi

Compania noastră are peste 10 ani experiență în domeniul reparatiilor casnice si office. Utilizând doar cele mai noi tehnici și tehnologii...
Contact : 0737.408.886

DELUX

Explorați gama noastră vastă pentru servicii de montaj, reparatii si intretinere locuinte, spatii comerciale sau de birouri, etc. Instrucțiuni extrem de ușor de urmat, informații complete, dar și sfaturi legate de design pentru a vă ajuta să găsiți soluția ideală! 
Avem răspunsul pentru fiecare cameră și orice tip de proiect.

Contact

Telefon 0799996760
Adresa BucurestiBdul Stefan cel Mare nr 23 , sector 2
E-mail HomeServBucuresti@gmail.com