Asamblare Mobila tip Pat

Asamblare Pat cu Sertare

Asamblarea sertarelor unui pat de mijloc poate fi realizată prin următorii pași:
 1. Gather all the necessary materials and tools. Acestea ar trebui să include sertarele, ghidajele pentru sertare, suruburile, piulitele, și un șurubelniță sau cheie de șurubelniță.
 2. Verificați dacă toate piesele sunt incluse și sunt în stare bună înainte de a începe procesul de asamblare.
 3. Asamblați ghidajele pentru sertare în conformitate cu instrucțiunile producatorului. Acestea vor fi fixate pe partea inferioară a patului de mijloc, și vor servi ca suport pentru sertare.
 4. Introduceți sertarele în ghidaje, asigurându-vă că sunt poziționate corect și se mișcă ușor înainte de a fi fixate.
 5. Fixați sertarele în poziție prin fixarea cu suruburi și piulite, utilizând șurubelnița sau cheia de șurubelniță.
 6. Verificați dacă sertarele sunt fixate corect și se deschid și se închid ușor.
 7. Instalati tablia patului si asigurati-va ca este fixată corect și stabilă.
Este important sa cititi cu atentie instructiunile producatorului si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. De asemenea, este recomandat sa aveti un ajutor in cazul in care aveti nevoie de o mana in plus pentru a manevra si fixa sertarele si ghidajele.
In concluzie, asamblarea sertarelor unui pat de mijloc poate fi un proces relativ simplu daca aveti toate materialele necesare si urmati cu atentie instructiunile producatorului. Prin urmare, nu ezitati sa incepeti sa asamblati propriile dvs. sertare de pat, si sa va bucurati de beneficiile aduse de un spatiu suplimentar de depozitare in dormitorul dvs.
asamblare pat
asamblare pat de mijloc

Asamblare Pat de Mijloc

Inainte de a incepe asamblarea patului de mijloc, este important sa urmati acesti pasi pentru a va asigura ca procesul de asamblare va fi cat mai eficient si fara probleme:
 1. Verificati daca aveti toate piesele necesare pentru pat, si asigurati-va ca sunt in stare buna si complete.
 2. Curatati camera si asigurati-va ca este libera de obiecte care ar putea fi in calea procesului de asamblare.
 3. Asigurati-va ca aveti un spatiu suficient si un plan de lucru pentru a asambla patul.
 4. Grupati piesele patului in functie de cum vor fi utilizate in procesul de asamblare, astfel incat sa le puteti accesa usor.
 5. Verificati daca aveti toate instrumentele necesare pentru asamblare, inclusiv o șurubelniță, o cheie de șurubelniță, și alte unelte necesare in functie de producator.
 6. Asigurati-va ca aveti un ajutor disponibil daca este necesar pentru a manevra si fixa piesele patului.
 7. Cititi cu atentie instructiunile producatorului si asigurati-va ca intelegeti procesul de asamblare inainte de a incepe.

Asamblare Pat cu Lada

Un pat cu lada este un tip de pat care include spatii de depozitare sub saltea. Aceste sertare sau ladute pot fi utilizate pentru a stoca haine, lenjerie de pat sau alte articole necesare pentru dormitor.
Asamblarea unui pat cu lada poate fi similara cu asamblarea unui pat obisnuit, cu cateva pas suplimentare pentru a include sertarele sau ladutele.
Pasii pentru asamblarea unui pat cu lada ar putea include:
 1. Gather all the necessary materials and tools. Acestea ar trebui să include cadrul patului, lamelele, salteaua, sertarele sau ladutele, și accesoriile necesare pentru fixare.
 2. Asamblati cadrul patului. In general, acest pas implica atasarea picioarelor la cap si picioarele patului cu ajutorul accesoriilor furnizate.
 3. Adaugati lamelele patului. Acestea vor fi plasate perpendicular pe cadrul patului si atasate cu ajutorul accesoriilor furnizate.
 4. Asamblati sertarele sau ladutele conform instructiunilor producatorului. Acestea vor fi plasate sub saltea si fixate la cadrul patului.
 5. Puneti salteaua peste lamele si sertare sau ladute.
 6. Faceti patul si bucurati-va de noul dvs. pat cu lada! Este important sa cititi cu atentie instructiunile producatorului si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. De asemenea, este recomandat sa aveti un ajutor in cazul in care aveti nevoie de o mana in plus pentru a manevra piesele patului si sertarele sau ladutele.
In concluzie, un pat cu lada este un tip de pat care include spatii de depozitare sub saltea, oferind astfel o solutie practica si spatioasa pentru depozitarea hainelor si alte obiecte necesare pentru dormitor. Asamblarea unui pat cu lada poate fi similara cu asamblarea unui pat obisnuit, cu cateva pas suplimentare pentru a include sertarele sau ladutele.
Asamblare Pat cu Lada
Asamblare Pat cu somiera

Asamblare Pat cu somiera

Somiera este o structura de metal sau lemn care se afla sub saltea unui pat si care ofera suport si sustinere pentru saltea. Somiera poate fi formata din lamele sau din arcuri care sunt dispuse intr-un anumit fel pentru a oferi un sprijin echilibrat pentru saltea si pentru a preveni deformarea acesteia.
Somiera poate fi de diferite tipuri, cum ar fi:
 • Somiera cu arcuri: aceasta este formata din arcuri de metal care sunt dispuse intr-un anumit fel pentru a oferi un sprijin echilibrat pentru saltea.
 • Somiera cu lamele: aceasta este formata din lamele de lemn sau metal care sunt dispuse intr-un anumit fel pentru a oferi un sprijin echilibrat pentru saltea.
 • Somiera cu arcuri ortopedice: aceasta este similara cu somiera cu arcuri, dar are un design special care permite o sustinere suplimentara pentru coloana vertebrala si un somn mai confortabil.
Somiera este esentiala pentru a asigura un somn confortabil si odihnitor, si pentru a preveni deformarea saltelei si uzarea acesteia prematur. Este important sa aveti o somiera potrivita pentru salteaua dvs. si sa o intretineti adecvat pentru a va asigura ca beneficiati de un somn confortabil si odihnitor.


Montaj si Inlocuire Pistonase Somiera Pat

Pistonasele sunt dispozitive care se afla la capetele somierei si care sunt utilizate pentru a regla inaltimea somierei. Ele permit utilizatorului sa ajusteze inaltimea somierei pentru a se potrivi cu salteaua si pentru a se potrivi cu preferintele personale de confort.
Pistonasele sunt, de obicei, actionate manual si pot fi reglate prin rotirea sau apasarea unui buton sau a unei manivele. Unele modele de pat au pistonase care pot fi reglate prin intermediul unui mecanism electric.
Pistonasele au mai multe scopuri:
 1. Permit ajustarea inaltimii somierei pentru a se potrivi cu salteaua si pentru a se potrivi cu preferintele personale de confort.
 2. Permit accesul facil la sertarele sau ladutele din pat, facilitand astfel depozitarea si accesul la obiectele de depozitat.
 3. Pistonasele pot fi utilizate pentru a ridica sau cobora somiera, facilitand accesul in pat sau pentru a-l face mai usor de facut.
 4. Pistonasele pot fi utilizate pentru a regla inaltimea pentru a se potrivi cu nevoile persoanelor care au dificultati de miscare sau care au nevoie de un acces mai usor la pat.
In concluzie, pistonasele sunt dispozitive care se afla la capetele somierei si care sunt utilizate pentru a regla inaltimea somierei. Ele permit utilizatorului sa ajusteze inaltimea somierei pentru a se potrivi cu salteaua si pentru a se potrivi cu preferintele personale de confort. Pistonasele au mai multe scopuri si pot fi utilizate pentru a facilita accesul la sertarele sau ladutele din pat, pentru a facilita accesul in pat sau pentru a-l face mai usor de facut, sau pentru a regla inaltimea pentru a se potrivi cu nevoile persoanelor care au dificultati de miscare sau care au nevoie de un acces mai usor la pat.
Montaj si Inlocuire Pistonase Somiera Pat
 Asamblare Pat Rabatabil

Asamblare Pat Rabatabil

Un pat rabatabil este un tip de pat care poate fi pliat sau extins pentru a economisi spatiu atunci cand nu este utilizat. Acest tip de pat poate fi utilizat pentru a economisi spatiu in camerele mici sau pentru a oferi un loc suplimentar de dormit atunci cand aveti musafiri.
Asamblarea unui pat rabatabil poate varia in functie de model si producator, dar in general, pasii ar putea include:
 1. Gather all the necessary materials and tools. Acestea ar trebui să include cadrul patului, lamelele, salteaua, și accesoriile necesare pentru fixare.
 2. Asamblati cadrul patului. In general, acest pas implica atasarea picioarelor la cap si picioarele patului cu ajutorul accesoriilor furnizate.
 3. Adaugati lamelele patului. Acestea vor fi plasate perpendicular pe cadrul patului si atasate cu ajutorul accesoriilor furnizate.

Firma specializata in domeniul serviciilor profesionale de asamblare mobila, asamblare mobilier si asamblare decoratiuni oferim servicii profesionale cu echipe si tehnicieni specializati in montajul si asamblarea paturilor

Asamblare Pat la domiciliul clientului !

 

Asamblare Mobila tip Pat la Domiciliul sau Sediul Clientului

Oferim servicii profesionale de Asamblare Paturi la domiciliul sau sediul clientului in Bucuresti si Ilfov, cu personal specializat.

 
Asamblare pat
Asamblare pat de Mijloc 
Asamblare pat de Mijloc 
Asamblare Pat Tapitat
Asamblare Pat Tapitat
Asamblare Pat cu Sertare
Asamblare Pat cu Sertare
Asamblare Pat cu somiera
Asamblare Pat cu somiera
 
Asamblare Pat cu Lada
Asamblare Pat cu Lada
Asamblare Pat Rabatabil 
Asamblare Pat Rabatabil 
Asamblare Pat cu Tablie 
Asamblare Pat cu Tablie 
 
Asamblare Pat Tapitat in Bucuresti si Ilfov 

Asamblarea unui pat tapitat poate fi o sarcina mai complexa decat asamblarea unui pat simplu, dar cu unele cunoștințe și instrumente adecvate, poate fi realizat cu ușurință.Pasul 1: Gather all the necessary materials and tools. Acestea vor include cadrul patului, lamelele, salteaua, tesatura pentru tapitat, ac, aparatul de cusut si accesoriile necesare.Pasul 2: Asamblati cadrul patului. In general, acest pas implica atasarea picioarelor la cap si picioarele patului cu ajutorul accesoriilor furnizate.Pasul 3: Adaugati lamelele patului. Acestea vor fi plasate perpendicular pe cadrul patului si atasate cu ajutorul accesoriilor furnizate.Pasul 4: Acoperiti cadrul patului cu tesatura pentru tapitat. Tesatura trebuie sa fie taiata si cusuta in asa fel incat sa acopere intregul cadru al patului, inclusiv capetele si picioarele.Pasul 5: Puneti salteaua peste lamele si tapiteria patului.Pasul 6: Faceti patul si bucurati-va de noul dvs. pat tapitat!Este important sa cititi cu atentie instructiunile producatorului si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. De asemenea, este recomandat sa aveti un ajutor in cazul in care aveti nevoie de o mana in plus pentru a manevra piesele patului si pentru a cusuti tesatura.In concluzie, asamblarea unui pat tapitat poate fi un proces mai complex decat asamblarea unui pat simplu, dar cu unele cunoștințe și instrumente adecvate, poate fi realizat cu ușurință. Prin urmare, nu ezitati sa incepeti sa construiti propriul dvs. pat tapitat si sa va bucurati de beneficiile aduse de un somn confortabil si odihnitor intr-un mediu estetic placut.

Preț Asamblare Mobila Dormitor cu 300 Ron

Asamblare Pat 
Asamblare Pat 
Asamblare Canapea 
Asamblare Canapea 
Asamblare Coltar 
Asamblare Coltar 
 
asamblare pat
 
Asamblare Mobila de Birou 
Asamblare Mobila de Birou 
Asamblare Dulap Birou 
Asamblare Dulap Birou 
Asamblare Masa de Birou 
Asamblare Masa de Birou 
 
Asamblare Mobila in Bucuresti si Ilfov 
Serviciile de asamblare mobila si mobilier pentru dormitor includ asamblarea tuturor produselor de mobilier ce se pot aseza intr-un dormitor. Indiferent de provenienta mobilierului impachetat ce urmeaza a fi asamblat, procesul de asamblare incepe cu componenta cea mai voluminoasa a mobilierului de dormitor, in general se incepe cu asamblarea dulapului sau sifonierului. Asamblarea sifonierului se efectueaza prima, deoarece pentru asamblarea acestuia avem nevoie de spatiu. Echipa de asamblare mobila va aseza dulapul pe pozitia finala dupa care va efectua reglajul si ancorarea acestuia. Urmatorul pas in asamblarea mobilei de dormitor este asamblarea comodei care poate fi cu usi, sertare si polite. Dupa asamblarea comodri si efectuarea reglajelor se va asambla patul, urmand ca apoi sa se asambleze noptierele. In general asamblarea mobilei de dormitor este un serviciu complex ce trebuie efectuat cu atentie si urmarind specificatiile din schema de montaj. Daca ati achizitionat mobila set dormitor si nu va pricepeti sau nu aveti timp, apelati cu incredere la serviciile de asamblare mobila dormitor HomeServ.ro


Preț Asamblare Mobila Dormitor cu 300 Ron

Asamblare Canapea Office
Asamblare Canapea Office
Asamblare Masa Office
Asamblare Masa Office
Asamblare Birou Office 
Asamblare Birou Office 
 

Asamblare Pat Cumparat din Dedeman

Asamblarea unui pat cumparat de la Dedeman poate varia in functie de modelul si producatorul ales, dar in general, pasii ar putea include:
 1. Gather all the necessary materials and tools. Acestea ar trebui să include cadrul patului, lamelele, salteaua, și accesoriile necesare pentru fixare, daca este cazul.
 2. Verificați dacă toate piesele sunt incluse și sunt în stare bună înainte de a începe procesul de asamblare.
 3. Asamblați cadrul patului conform instructiunilor din pachetul produsului. Acest pas ar putea implica atașarea picioarelor la capul și picioarele patului cu ajutorul accesoriilor furnizate.
 4. Adaugați lamelele patului si fixați-le la cadrul patului, conform instructiunilor din pachetul produsului.
 5. Puneti salteaua peste lamele și asigurați-vă că este fixată corect și stabilă.
Este important sa cititi cu atentie instructiunile de asamblare si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. De asemenea, este recomandat sa aveti un ajutor in cazul in care aveti nevoie de o mana in plus pentru a manevra si fixa piesele patului.
In concluzie, asamblarea unui pat cumparat de la Dedeman poate varia in functie de modelul si producatorul ales, dar in general, pasii ar putea include asamblarea cadrului, adaugarea lamelelor si fixarea saltelei. Este important sa cititi cu atentie instructiunile de asamblare si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare.
Asamblare Pat Cumparat din Dedeman
Asamblare pat cumparat de la ikea

Asamblare pat cumparat de la ikea

Asamblarea unui pat cumparat de la IKEA poate varia in functie de modelul ales, dar in general, pasii ar putea include:
 1. Gather all the necessary materials and tools. Acestea ar trebui sa include cadrul patului, lamelele, salteaua, și accesoriile necesare pentru fixare, cum ar fi șuruburile și piulițele.
 2. Verificați dacă toate piesele sunt incluse și sunt în stare bună înainte de a începe procesul de asamblare.
 3. Asamblați cadrul patului conform instructiunilor din pachetul produsului. Acest pas ar putea implica atașarea picioarelor la capul și picioarele patului cu ajutorul accesoriilor furnizate.
 4. Adaugați lamelele patului si fixați-le la cadrul patului, conform instructiunilor din pachetul produsului.
 5. Puneti salteaua peste lamele și asigurați-vă că este fixată corect și stabilă.
Este important sa cititi cu atentie instructiunile de asamblare si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. IKEA pune la dispozitie instructiuni de asamblare detaliate si ilustrate, care pot fi descarcate de pe site-ul lor web sau pot fi gasite in pachetul de livrare al produsului cumparat.
In concluzie, asamblarea unui pat cumparat de la IKEA poate varia in functie de modelul ales, dar in general, pasii ar putea include asamblarea cadrului, adaugarea lamelelor si fixarea saltelei. Este important sa cititi cu atentie instructiunile de asamblare si sa verificati ca aveti toti materialele necesare inainte de a incepe procesul de asamblare. IKEA pune la dispozitie instructiuni de asamblare detaliate si ilustrate, care pot fi descarcate de pe site-ul lor web sau pot fi gasite in pachetul de livrare al produsului cumparat.


DELUX

Explorați gama noastră vastă pentru servicii de montaj, reparatii si intretinere locuinte, spatii comerciale sau de birouri, etc. Instrucțiuni extrem de ușor de urmat, informații complete, dar și sfaturi legate de design pentru a vă ajuta să găsiți soluția ideală! 
Avem răspunsul pentru fiecare cameră și orice tip de proiect.

Contact

Adresa BucurestiBdul Stefan cel Mare nr 23 , sector 2
E-mail HomeServBucuresti@gmail.com